Uitgebreid Aanbod Sportartikelen uitverkoop

Gepubliceerd nov. 01, 21
6 min read

8kg Kettlebell - Online Sportwinkel Met Topmerken bestellen

Ze vonden het beneden hun niveau om ons als klant te hebben en waren bang dat ik hun artikelen op de markt zou gaan verkopen. Het was een enorm gevecht om een goed, commercieel merkenpakket samen te stellen. Eigenlijk had van de grote merken alleen adidas geloof in ons en verder moesten we het doen met B-merken.

Zo kregen de boks- en krachtsportartikelen een steeds prominentere plaats in onze winkel. We verkochten in eerste instantie alles voor alle sporten, maar het bleek al snel dat dit in een winkeltje van honderd vierkante meter geen haalbare kaart was. Dus concentreerden we ons steeds meer op de sporten waar we van huis uit sterk in waren: boksen en voetbal.” voor elkaar krijgen om ook A- LID VAN GARANT OM A-MERKEN BINNEN TE HALENZo lang Sportshop Peter Jan bestaat, zo lang is Lenten al lid van Garant.

“Ik zag het toen als pure noodzaak om lid te worden. Zo kon ik het immers merken in mijn winkel te krijgen. Garant Sport kon mij daarbij helpen, dacht ik. Dat is overigens maar ten dele gelukt. homegym krachtstation. Bepaalde merken bleven weigeren om aan ons te leveren, waardoor we veel handel misliepen.

Online Sportwinkel - Hoge Korting - Internet-sport&casuals ruime keuze

Daar wilde ik natuurlijk van meeprofiteren. Gezien de enorme aantallen Amsterdammers en toeristen die de markt dagelijks bezoeken, kregen we veel vraag naar Australian. Zo werd ik min of meer gedwongen om het merk via andere kanalen in te kopen, wat overigens prima lukte. Vandaag de dag is het precies omgekeerd.

Die sterke specialisatie is veiliggesteld voor de toekomst doordat Ilona, de dochter van Jan en Bep, in de voetsporen van haar vader is getreden. Ilona is niet alleen gek van het winkelvak, ze is zelf ook op hoog niveau actief in de bokssport. Zo is ze de enige gediplomeerde vrouwelijke bokstrainer in Nederland.

Daarnaast onderhoudt ze de contacten met de producenten van de boksartikelen van het eigen merk. Ze reist daarvoor regelmatig naar de fabrikanten in Thailand en India. En samen met haar vader houdt Ilona de relatie in stand met de sportscholen waaraan Sportshop Peter Jan boks- en krachtsportartikelen levert. Jan Lenten: “Het leveren aan sportscholen is voor ons altijd belangrijk geweest en wordt alleen nog meer belangrijker nu voetbalverenigingen de sportwinkels steeds meer passeren.

We Hebben Alles In Huis Om Voordelig Te Sporten - dumbells Set koop hier

Dat betekent overigens niet dat Jan Lenten zich niet meer in de winkel vertoont - bodyweight training. Integendeel! Hij is nog regelmatig aan de Albert Cuyp te vinden om zijn dochter hand- en spandiensten te verlenen, bij te springen in de verkoop en de boksers te ontmoeten die hun aankopen komen doen bij Sportshop Peter Jan.

Momenteel is de 72-jarige Jan Lenten vooral druk met de voorbereidingen voor de vijfde editie van het Ben Bril Memorial op 3 oktober in Carre. Jan was destijds mede-initiatiefnemer voor het grootste profboksgala van ons land, waarmee de Nederlandse bokswereld een ode brengt aan een van de bekendste bokser die ons land heeft voortgebracht.

Dé Professionele Sportspeciaalzaak koop hierpolsgewichten - De Grootste Online Fitnesswinkel koop hier

Daarnaast is hij vele jaren bestuurslid geweest van voetbalvereniging Almere City en is hij nog altijd actief bij de club. MARKTKRAAM BETEKENT GROTE MAZZELPas sinds zo’n 20 jaar beschikt Sportshop Peter Jan over een marktkraam direct voor de winkel. Lenten: “Dat we destijds een kraam in gebruik konden nemen betekende voor ons een grote mazzel.

Ervaringen Over Sportwinkels En Outdoor Shops In Nederland bestellen

Eigenlijk is het bijna onmogelijk om succes te hebben met een winkel hier in de straat als de stal voor je winkel door een ander wordt geëxploiteerd. Je zit immers compleet ingebouwd. De mensen lopen midden op straat tussen de rijen kramen door en zien jewinkel never-nooit. Nu is de kraam een verlengstuk van onze winkel.

homegym Krachtstation  - Alles Voor Jouw Homegym ruime keuzebalance Board - We Vinden Samen Wat Bij Jou Past! bestel hier

Wie verwacht dat Ilona het allemaal anders gaat doen dan haar ouders, komt bedrogen uit. “De charme van deze winkel is juist de lage drempel en de kleinschaligheid”, reageert Iilona als we haar vragen wat ze eventueel gaat veranderen. “De klant moet zich hier op zijn gemak voelen. De sfeer die vanaf het begin in de winkel aanwezig is, draagt daar sterk aan bij.

Maar wat hen vooral opvalt is de enorme omvang en breedte van ons boksassortiment. En dat is precies waar het om gaat. Wat mij betreft blijft voorlopig alles bij het oude. De bokswereld kent en waardeert Sportshop Peter Jan zoals de winkel al 35 jaar is Er is geen enkele reden dat te veranderen, wat niet wil zeggen dat ik niet in zou zijn voor veranderingen, maar dan moet er wel sprake zijn van een reële meerwaarde.” ‘LAATSTE DER MOHIKANEN’ UIT OVERTUIGING“Een grotere winkel of meer zaken openen betekent niet automatisch dat je het als ondernemer beter krijgt”, sluit Jan Lenten aan bij de woorden van zijn dochter.

sports Shop - De Grootste Online Fitnesswinkel bestel hier

Afgezien van alle sores met personeel, de bevoorrading en dergelijke was het moeilijk om overal voldoende rendement te realiseren. Daarom zijn we al een aantal jaren geleden terug gegaan naar de basis door ons helemaal te concentreren op onze winkel hier aan de Albert Cuyp. Dat is een goede beslissing geweest.

Ik realiseer me dat het eigenlijk tegen alle wetten van modern ondernemen in de sportdetailhandel indruist om een sportzaak van een zo klein formaat te exploiteren - kettlebell kopen. Als zodanig zijn we dan misschien de ‘laatste der Mohikanen’ in Amsterdam, dankzij onze sterke specialisatie, onze nauwe banden met onze klanten en onze eigenzinnige aanpak zal Sportshop Peter Jan ook in de toekomst kunnen overleven.

Met City Fit kun je onbeperkt sporten waar, wanneer en met wie je maar wilt. We bieden de ideale combinatie tussen inspanning en ontspanning, met de zekerheid van professionele begeleiding.

polsgewichten - Online Kopen Bij Het Vertrouwde Adres uitverkoop

Voor veel zijn we al jaren de vaste partner voor het leveren van hun en alle benodigde accessoires. Lees snel verder wat we voor jou sportclub kunnen betekenen.

000 artikelen waarmee je iedere training aan je doelen werkt. Stuk voor stuk scherp geprijsd en gemaakt van de beste materialen. Bestel je op werkdagen voor 16. 00 uur dan verzenden we jouw bestelling dezelfde dag. De sportwinkel voor sporters met ambitie In de sportwinkel van Internet-Sport&Casuals vind je alle materialen waarmee je gericht aan je trainingsdoelen werkt.

Onze Winkels2021-11-08T13:50:39+01:00 In alle filialen is het weer om een mondkapje te dragen. Wij verzoeken u vriendelijk zich hieraan te houden. Barendrecht Dag Openingsuren Maandag 09:30 – 17:30 Dinsdag 09:30 – 17:30 Woensdag 09:30 – 17:30 Donderdag 09:30 – 17:30 Vrijdag 09:30 – 17:30 Zaterdag 09:00 – 17:00 Zondag Gesloten Dordrecht Dag Openingsuren Maandag 12:00 – 17:00 Dinsdag 11:00 – 18:30 Woensdag 11:00 – 18:30 Donderdag 11:00 – 20:00 Vrijdag 11:00 – 18:30 Zaterdag 11:00 – 17:00 Zondag 12:00 – 17:00 Rotterdam Dag Openingsuren Maandag 12:00 – 17:30 Dinsdag 10:00 – 17:30 Woensdag 10:00 – 17:30 Donderdag 10:00 – 17:30 Vrijdag 10:00 – 17:30 Zaterdag 09:30 – 17:00 Zondag Gesloten (halter).

Sportschool - The Heart Of Sport ruime keuzeWELKOM BIJ VIs, SCHER SPORT Visscher Sport… De echte allround sportspeciaalzaak met een uitgekiende collectie en een eerlijk advies. Centraal gelegen in de mooie natuurlijke omgeving van Zuidwest-Drenthe, Zuidoost-Friesland en de Noordwesthoek van Overijssel. Een groot deel van de collectie van de verschillende merken hebben we ook op voorraad in de winkel.

Meer van Afvallen sporten

Navigation

Home

Latest Posts

21 Dagen Keto Dieet

Published Feb 02, 23
7 min read

Personal Trainer - Fitness Nederland

Published Nov 11, 22
7 min read